Farfalle colorate cu pui si sos de rosii

de aziz in Farfalle, 16 Noi 2010 | 10198 vizualizari

 

pentru o cina rapida sint perfecte...:)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr farfale colorate
  • un piept de pasare
  • o ceapa medie
  • 2 catei usturoi
  • jumatate cutie pasta de tomate
  • 3-4 rosii decojite
  • o crenguta menta verde
  • oregano
  • sare piper
  • o crenguta busuioc verde
  • o lingurita zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle colorate cu pui si sos de rosii:

pastele se pun la fiert in apa fierbinte cu putina sare si o lingura de ulei.separat intr-o oala se pune ceapa la calit cu rosiile taiate cubulete si usturoiul ;pieptul de pui se taie cubulete si se adauga peste ceapa si rosii si se lasa cu capacul deasupra la inabusit 10 minute se adauga apoi pasta de tomate impreuna cu o cana de apa calda si restul condimentelor plus  o lingurita de zahar se mai lasa pe foc 10 minute.cind pastele sint fierte se scurg de apa si se pun peste sosul de rosii cu pui si se mai fierb 5 minute.se servesc calde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle colorate cu pui si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

aziz 1

16.11.2010, 22:19

i-a cu incredere....ce culoare preferi?

kamy 1

16.11.2010, 22:34

pastele imi plac...carnea...da asa ca...imi placeee 5f

vanilla 1

19.11.2010, 14:49

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Fructe de mare marinate in lamaie si usturoi cu pasta marinara