Fasole batuta

de BarbatLaCratita in Mancaruri de post, 19 Noi 2010 | 12426 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/4 kg fasole
  • 2 catei usturoi
  • 2 cepe
  • un pastarnac
  • un morcov
  • 200 g rosii
  • 200 ml ulei
  • o lingurita cimbru
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Fierbem fasolea cu morcovul si pastarnacul in apa cu sare. Apoi le pasam si incorporam uleiul la fel ca si cum am face maioneza. Adaugam usturoiul pisat si sare dupa gust. Calim ceapa, adaugam rosiile si lasam la foc mediu 10 min. Apoi punem cimbrul si condimentele.
Punem sosul peste fasolea pasata si sunteti invitatele mele la cina :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (164)

BarbatLaCratita 1

19.12.2010, 22:06

Si senior poate fi interpretat gresit, pe unii ii poate duce cu gandul la batranete... Pana gasim ceva, merge si Senzational
Imi incep acum reabilitarea, pun o reteta

diaconta 1

20.12.2010, 08:48

In fata mea nu te-ai reabilitat,doar stii ca nu mananc peste Senzationalule,cu o reteta nu se face primavara

elena1988 1

27.03.2011, 17:56

arata foarte bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]