Fasole batuta

de elena1988 in Mancaruri de post, 3 Ian 2011 | 6011 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr de fasole uscata boabe
  • 1lingura de bulion
  • 3 cepe mari
  • ulei
  • sare
  • usturoi 5 catei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Fasolea se lasa la inmuiat in apa pana a doua zi, se pune fasolea la fiert, se taie ceapa marunt si se pune la prajit in 3 linguri de ulei, cand a devenit mai inchisa la culoare se pune bulionul, sarea, si se mai lasa 1-2 min pe foc, fasolea fiarta se da prin masina de tocat de 2 ori, si ultima oara prin blender, se amesteca fasolea cu ulei, sare, si usturoiul, se aseaza pe o farfurie si se orneaza cu ceapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]