Fasole batuta

de Bucataras Monica in Mancaruri de post, 1 Apr 2012 | 3541 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole
  • 1 capatana usturoi
  • 2 cepe
  • 1 telina
  • 2 bucati pastarnac
  • 1 cutie pasta tomate
  • 2 morcovi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Se fierbe fasolea impreuna cu ceapa,pastranacul,morcovul si telina.Se scurg de apa,apoi se paseaza(zdrobeste).Se bat cu putin ulei,sare si usturoi.Separat se calesc cepele cu doi catei de usturoi iar la sfarsit se adauga cateva linguri de pasta de rosii.Se condimenteaza cu cimbru si putin patrunjel verde dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole frecata cu mamaliguta