Fasole batuta

de Geanina87 in Mancaruri de post, 8 Noi 2012 | 4496 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole fiarta
  • 1 ceapa mare
  • 3 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • masline,gogosar,patrunjel si morcov pentru ornat (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Fasolele se pun la inmuiat cu o seara inainte, apoi se fierb in apa cu sare( schimband apa de 3 ori).

Ceapa se taie marunt si se caleste in uleiul de masline incins, dupa care se rastoarna peste fasolea fiarta si scursa. Usturoiul se zdrobeste si se adauga peste compozitia de fasole si ceapa. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se amesteca cu blenderul pana cand se omogenizeaza.

La final se poate orna dupa bunul plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure de bob