Fasole batuta

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 22 Feb 2013 | 5367 vizualizari

 

E vineri , sa nu se mai ia Padre de mine ca numai carne visez....

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole boabe
  • 10 cepe
  • 150 ml ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Fasolea se lasa la inmuiat de seara.Dimineata se pune la fiert si se schimba apa de 3 ori.Cand s-a fiert bine se scurge de apa si se lasa la racit.Dupa ce s-a racit se pune in robot si se paseaza bine,se adauga sare dupa gust si 100 ml ulei.Separat taiem ceapa solzisori si o punem la calit in tigaia incinsa cu 50 ml ulei.Cand este gata punem ceapa peste fasole.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Constelatialeu 1

22.02.2013, 21:34

Te poftesc,ca am facut sa fie ,sa se ajunga !

Rocsi 1

22.02.2013, 22:25

Buna!

Criss 1

25.02.2013, 06:05

Foarte buna. De mult n-am mai facut.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de post - Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii