Fasole cavalereasca

de marianbobosea in Mancaruri de legume, 5 Iun 2019 | 1515 vizualizari

 

Nevoia te invata ca folosind resurse reduse, sa inlaturi gustul fad sau tipic de conserva ,asa cum este cazul produsului de mai sus.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa rosie sau galbena
  • 100 g. bacon sau slaninuta
  • 1 cutie de fasole boabe (conserva) cu carnati sau costita
  • 1 lingura ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cavalereasca:

Se curata ceaspa, se spala si se taie solzisori.

Intr-un vas potrivit se pune uleiul si se adauga ceapa taiata, lasandu-se la prajit, la foc potrivit, pana cand devine translucida.

 Costita sau slaninuta se taie in fasii subtiri si se adauga peste ceapa. Cand costita este frumos rumenita, se adauga continutul conservei, amestecand usor pentru a se evita prinderea /afumarea de vas.

Se serveste cu salata de varza alba sau muraturi asortate, dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cavalereasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu afumatura si carnati