Fasole cu carnati

de luminita20_2006 in Mancaruri cu carne, 18 Mai 2009 | 7592 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr fasole
  • 400 gr carnati
  • 2 cepe
  • 1 ardei rosu
  • 4 linnguri bulion
  • 1 legatura marar
  • sare delicat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu carnati:

Fasolea se spala de cu seara si se pune in apa peste noapte. A 2-a zi se pune la fiert schimband apa de cel putin trei ori. Ceapa se toaca marunt iar ardeiul cubulete. Separat intr-un alt vas punem un pic de ulei si lasam sa prinda culoare carnatii, care au fost taiti bucati, apoi punem ceapa si lasam sa se imoaie si la urma ardeiul, peste punem fasolea fiarta cu un pic de zeama lasam sa dea in clocot si adaugam bulionul.Lasam sa fiarba ~ 20 min potrivim de sare si delicat;adaugam mararul tocat marunt si oprim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

luminita20_2006 1

20.10.2009, 23:23

multumesc pentru sfat nu stiam

Oana 1

21.10.2009, 17:47

Lumi, tot ca sa nu te doara stomacelul e bine sa pui o lingurita cu menta uscata Eu pun si cimbru, busioc, boia dulce, piper, foi de dafin....f. multe condimente Le adaug dupa ce fasolea e fiarta, o data cu legumele, sa incerci!

luminita20_2006 1

21.10.2009, 19:10

neaparat am sa incerc, cimbru pun si eu...da vad am omis sa trec la reteta scuze, dar de menta si foi de dafin nu stiam am sa incerc si asa...multumesc pentru sfat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tigaie picanta