Fasole frecata

de mimmi in Mancaruri de legume, 30 Oct 2011 | 4804 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g fasole boabe alba
  • sare,piper
  • menta uscata
  • 2 cepe
  • 3 catei usturoi
  • boia
  • ulei
  • carnat prajit
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole frecata:

Se aleg boabele sanatoase de fasole,se spala si se lasa de seara pana a doua zi in apa rece(sa se umfle). Se pun la fiert in apa cu menta uscata si se lasa sa dea cateva clocote,dupa care boabele se strecoara si se pun in alta apa calda la fiert. Se adauga sare si  piper si se lasa la fiert pana boabele se inmoaie. Se lasa sa se raceasca putin . Pasam fasolea in robot sau blender si o subtiem cu zeama in care a fiert pentru a obtine consistenta dorita. Taiem usturoiul feliute si ceapa julien si se calesc in ulei,la final adaugam putina boia pt culoare. Servim fasolea frecata cu carnat prajit,ceapa calita si muratura.

Pofta Buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole frecata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta cu ciolan afumat