Fasole galbena pastai cu smantana

de adela1981 in Mancaruri de legume, 6 Sep 2012 | 26563 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg fasole galbena pastai
  • 1 morcov mic
  • 1 ardei galben
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 3-4 linguri ulei
  • sare, piper
  • boia de ardei
  • 20 gr faina alba
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • 1 lingura frunze de patrunjel tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena pastai cu smantana:

Se curata fasolea si se spala foarte bine, apoi se rup de cca 4 cm . Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. Morcovul se curata si se taie rondele, iar ardeiul in cuburi mai mici. Calim ceapa in uleiul incins pana ce se inmoaie. Apoi adaugam morcovul, ardeiul , usturoiul si fasolea  pastai. Se lasa  la foc potrivit si se amesteca, sau se scutura putin tigaia. Turnam apa ca sa acopere legumele , apoi condimentam cu sare, piper si boia de ardei. Lasam sa fiarba la foc incet. Dupa ce au fiert legumele, faina o amestecam cu smatana de gatit si o adaugam la legume. Se mai lasa pe foc atat cat sa se ingroase putin, apoi presarati frunze de patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena pastai cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

gaby_gabytza 1

07.09.2012, 11:57

Place

MotanLaOale 1

07.09.2012, 19:06

Rocsi 1

07.09.2012, 22:09

buna!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Fasole cu smantana