Fasole verde cu pui si maioneza

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 21 Mar 2010 | 53029 vizualizari

 

E o salata gustoasa si foarte rapid de facut.

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de pui
  • 250 g fasole verde congelata
  • 1 ou mare
  • 150 ml ulei
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita de mustar
  • sare
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu pui si maioneza:

Pulpa de pui se pune la fiert si cand e gata se curata carnita de pe os si se taie bucatele.

Fasolea verde  o fierbem cam 10 - 15 minute in apa cu sare si apoi se lasa la scurs intr+o strecuratoare.

Se prepara maioneza rapida cu mixerul vertical  din ou crud intreg, mustar, ulei, sare , zeama de lamaie si usturoi ( daca iese prea moale se mai adauga ulei).

Se amesteca bucatelele de carne cu fasolea si maioneza , se omogenizeaza si se da la rece pana la servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu pui si maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]