Fasole verde scazuta

de Angelina_Elena in Mancaruri de legume, 13 Oct 2011 | 15317 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole verde
  • 1 morcov 
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa
  • 1-2 linguri pasta de rosii
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri smantana
  • patrunjel
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde scazuta:

Morcovul se taie cubulete si se fierbe impreuna cu fasolea si o foaie de dafin.Dupa ce s-a fiert fasolea si morcovul le scurgem de apa,iar apa o punem deoparte.Calim ceapa si ardeiul,adaugam pasta de rosii si fasolea fiarta cu morcovul si mai lasam la calit cca 5 minute.Apoi adaugam apa(cat sa se acopere).Punem patrunjel si sare dupa gust,apoi cei 4 catei de usturoi taiati marunt,marunt.Cand incepe sa fiarba adaugam smantana.Lasam pana cand incepe sa clocoteasca si apoi oprim.Manarica se serveste calda cu mamaliguta(si smantana).

Pofta Buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde scazuta" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole verde (Multicooker)