Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mihaelar63 in Ficat, 31 Ian 2010 | 15989 vizualizari
Teo 1
am preluat ideile! de ce in laptesi miere?
mihaelar63 1
pentru ca ramane in interior ca o crema , se sareaza doar cand e gata
madi_marin 1
n+am mancat niciodata, dar cred ca e nebunie....cand ai mai spus ca e si cremos....deja.....sunt cu carpele pe langa mine....
madi mai bine ia-ti un lighean , nu risti sa faci inundatie
Bunica 1
Super preparat, super aranjament !
imi place sa prepar cat mai simplu ,dar la aranjat nu fac rabat
Adinacarla 1
ce bine arata...banuiesc ca e si gustos...nu am papat nici o data
mamaieelena 1
felicitari pentru ficatul de gasca e bine preparat si arata super .am mancat si este foarte gustos
multumesc Elena .
ionix 1
cre' ca-i tare bun...
se topeste in gura
andreea_angelo 1
ce bun e .....vreau si eu
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:17
de Panacris 9
la 09:47
ieri la 09:29
pe 20.01 la 17:57
pe 20.01 la 10:12
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
de laura_n 7
7 voturi
6 voturi
Rocsi
Panacris
lili2010 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
lorykely 1
Clarisa 1
Panacris 9
2236 puncte
Valclaudia 9
316 puncte
vasimur 4
247 puncte
Rocsi 9
238 puncte
RODIMUR 8
176 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!