Ficat de gasca [ liba maj ] prajit

de mihaelar63 in Ficat, 31 Ian 2010 | 16599 vizualizari

 

Este o delicatesa de la vecini din Ungaria , tot de acolo am si ficatul . Se obtine de la gaste indopate , al meu avea 700 gr.

 

INGREDIENTE

  • ficat de gasca
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri miere 
  • 2 linguri faina alba
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper mozaic
  • 1 ceapa rosie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de gasca [ liba maj ] prajit:

  1. am pus ficatul de gasca de seara pana dimineata sa stea in lapte si miere .
  2. se feliaza ficatul , se presara faina alba pe el si se prajeste usor in ulei incins, se scoate pe un servetel absorbant .
  3. in acelasi ulei se prajeste ceapa taiata rondele ., se scoate ceapa pe servetel absorbant .
  4. se aseaza pe farfurie , se presara piper si sare.
  5. am servit simplu cu muraturi si cartofi piure .

TIPS-URI

1

nu prajiti in mult ulei , ficatul de gasca este gras si oricum mai lasa grasime .

2

serviti fierbinte .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de gasca [ liba maj ] prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

ionix 1

05.10.2010, 16:47

cre' ca-i tare bun...

mihaelar63 1

05.10.2010, 16:52

se topeste in gura

andreea_angelo 1

15.11.2012, 19:40

ce bun e .....vreau si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]