Ficat de porc cu mujdei de usturoi

de adela1981 in Porc, 17 Iun 2012 | 14477 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr ficat de porc
  • 50 gr faina
  • sare, piper
  • boia de ardei
  • ulei
  • Pentru mujdei:
  • 1 capatana mica de usturoi sare, piper
  • apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de porc cu mujdei de usturoi:

Ficatul  se spala si se sterge, sau se scurge bine de apa. Se taie felii si se dau prin faina, pe ambele parti. Se prajesc in uleiul incins, pe ambele parti. Se scot pe o farfurie si se condimenteaza cu sare, piper si boia de ardei.

Se curata usturoiul si  se zdrobeste, frecam cu putina sare si piper apoi turnam 2-3 linguri de apa.  Servim pe ficat, alaturi de garnitura. Pofta mare!!  


Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc cu mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Plăcintă cu organe de porc