Ficat de porc fiert in vin

de alilianaa in Porc, 15 Oct 2013 | 9208 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g ficat porc
  • sare, piper dupa gust
  • 50 ml ulei
  • 300 ml vin alb demisec
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de porc fiert in vin:

Ficatul se spala, se portioneaza. Se pune la scurs. Se da cu sare si piper. Se pune uleiul la incins. Cand este gata se adauga ficatul. Se pune un capac  si lasam ficatul in ulei incins pana se rumeneste putin pe toate partile.  Dupa care, punem vinul. Il lasam sa fiarba la foc domol pana scade acesta si ramane partea uleioasa. Incercam daca ficatul este patruns. Se mai poate adauga vin in cazul in care scade si nu este facut ficatul. Se scoate pe servetele intr-un bol. 

Se serveste cald cu mujdei de usturoi si mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc fiert in vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

alilianaa 1

15.10.2013, 20:25

Cleme, ia vezi ce imbeti sambata, ca drumul e lung

Rocsi 1

15.10.2013, 21:13

Cred ca i-a dat un super gust vinul

alilianaa 1

16.10.2013, 07:04

A fost foarte bun, Rocsi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]