Ficat de pui fiert in lapte

de Bya Ralu in Ficat, 11 Aug 2012 | 19857 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 caserola ficat de pui
  • 1 ceasca vin alb
  • boia dulce,sare,piper
  • lapte
  • 2 catei de usturoi
  • ulei masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de pui fiert in lapte:

Se pun intr-o tigaie ficatei de pui curatati si spalati si se acopera cu lapte,se lasa la foc mic sa fiarba.Cand au ramas fara zeama se stropesc cu ulei de masline,ii condimentam cu sare,piper,boia dulce si adaugam si putina apa cat sa acopere,adaugam si usturoiul taiat in jumatate sau intregi iar la sfarsit cand sunt aproape gata se adauga o ceasca de vin alb.Se servesc cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de pui fiert in lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficat de pui in bacon