Ficat de vita cu ceapa si ardei rosu

de roxanamiti in Ficat, 15 Mar 2011 | 20876 vizualizari

COMENTARII (11)

RuxyRux 1

15.03.2011, 19:28

Ce culori arata super

La Ancuta 1

15.03.2011, 19:45

foarte bun

Lau 1

15.03.2011, 19:54

bun

Bunica 1

15.03.2011, 20:02

Foarte bun ! Incearca sa sarezi ficatul dupa ce-l prajesti. Ficatul sarat inainte de prajire se intareste.

tanyapatap 1

15.03.2011, 20:09

LUK 1

15.03.2011, 20:48

pe placul sotului meu

roxanamiti 1

15.03.2011, 22:01

mc Bunica

MotanLaOale 1

16.03.2011, 08:56

divainbucatarie 1

16.03.2011, 09:19

elena1988 1

16.03.2011, 10:56

mamaieelena 1

16.03.2011, 11:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]