Ficat de vita cu ceapa si ardei rosu

de roxanamiti in Ficat, 15 Mar 2011 | 20229 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 filete de ficat de vita( 350 g.),
  • 2 cepe( una rosie si una alba),
  • 2 usturoi,
  • 1 ardel rosu,
  • pantrujel tocat,
  • un paharel de vin alb,
  • 2 linguri ulei,
  • piper,
  • sare,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de vita cu ceapa si ardei rosu:

Condimentam cu sare si piper ficatul; ungem o tigaie cu ulei si punem ficatul la prajit pe ambele parti apoi  rezervam,

Dupa ce am termint de prajit ficatul in aceeasi tigaie punem ceapa( taiata slobozi) si ardelul;

Ficatul il taiem in patratele si il adaugam peste ceapa si ardel; adaugam si vinul si lasam sa scada bine, asa se face si ceapa si adrelul;

Inainte de a servi punem pantruleleul tocat;

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de vita cu ceapa si ardei rosu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficat de vita prajit cu mamaliga