Ficăţei cu ciuperci

de Zamfira in Ficat, 17 Oct 2015 | 4131 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficăţei de pui
  • 1-2 conserve de ciuperci sau 600 g ciuperci proaspete
  • 2 cepe mari
  • sare, piper
  • 3 linguriţe boia dulce
  • ulei
  • pătrunjel verde sau uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficăţei cu ciuperci:

Spălam ficăţeii de pui şi ii tăiem în 2-3. Tăiem in bucăţi mai mici ciupercile, dacă sunt ciuperci proaspete trebuie curăţate şi spălate abia apoi mărunţite.

Curăţăm, spălăm cepele şi le tocăm mărunt. Călim cepa în ulei apoi punem  3 linguriţe de boia dulce.

Adăugăm ficăţeii şi ciupercile tăiate. Completăm cu apă doar cât să acopere mâncărica. Timp de fierbere 30 minute la foc mic. În final adăugăm sare, piper după gust şi pătrunjel verde tocat mărunt.


Daca ti-a placut reteta noastra "Ficăţei cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficat de curcan cu piure de conopida si ceapa caramelizata