Ficatei de pui cu ceapa

de Miha in Ficat, 7 Apr 2011 | 14990 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficatei
  • 1 ceapa mare
  • 1/2 capatana de usturoi
  • 1/2 pahar de vin alb
  • cimbru
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu ceapa:

Ceapa si usturoiul marunt tocate se calesc usor in cateva linguri cu ulei de masline. Cand ceapa devine traslucida adaugam ficateii spalati si curatati. Perpelim ficateii pe toate partile, condimentam dupa gust cu sare, piper si cimbru. Turnam vinul, acoperim cu un capac si fierbem la foc mic, pana scade toata zeama. Lasam ficatul sa se prajeasca usor, apoi il scoatem pe un platou.

Se servesc calzi, presarati cu patrunjel verde tocat si mamaliguta aburinda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

ieri la 14:04

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]