File de pangasius pane in stilu' meu

de Anamaria7 in Pangasius, 25 Mar 2011 | 6692 vizualizari

 

Un pescar era cu barca pe lac prinzand pesti. El prinde un peste imens si spune:
Te voi duce la o cina copioasa! Pestele ii raspunde: "Multumesc, am mancat deja. Nu m-ai putea duce la un cinematograf?" ---- Nu e chiar stil chinezesc :P

 

INGREDIENTE

  • n bucati file de pangasius
  • cateva linguri de faina pentru imbracat
  • 2 oua mari
  • 50gr seminte de floarea soarelui (preferabil neprajite)
  • sare, piper alb macinat
  • 2 lg sos de soia
  • 2 lgt ulei (preferabil de susan)
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius pane in stilu' meu:

Condimentam pestele cu sare si piper si il ungem bine cu amestecul de sos de soia si ulei. Il tinem la marinat cel putin o ora.

Pregatim farfurii separata pentru faina, oua si seminte de floarea soarelui, pentru imbracat. Ouale batute se condimenteaza cu sare si piper.

Incingem ulei intr-o tigaie, dam fileurile prin faina, apoi prin ou, iar la final imbracam cu seminte. Le prajim pe ambele parti, cca 5min.

 

TIPS-URI

1

Atentie la condimentat (atat fileurile cat si ouale batute) daca folosim seminte de floarea soarelui prajite si sarate;

2

Daca semintele sunt prajite, grija mare cat de tare e focul/cat de mult sta pestele la prajit, pentru ca se vor arde;

3

Eu voi servi cu orez in stil chinezesc, reteta o voi pune separat.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius pane in stilu' meu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]