File de peste in cuib

de eclerash in Pangasius, 16 Mai 2010 | 4983 vizualizari

 

Facem ce facem si...tot la peste ajungem.De ce?Pentru ca este bun si sanatos!

 

INGREDIENTE

  • file de pangasius
  • 3 cartofi
  • 2 oua
  • ceapa verde
  • lamaie
  • rozmarin
  • 300 g ciuperci conserva
  • 1 lingura unt
  • malai
  • faina
  • busuioc
  • oregano
  • sare
  • piper
  • ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de peste in cuib:

Spalam pestele si il lasam la scurs.Intre timp facem un amestec de malai,faina,rozmarin,sare si piper prin care vom trece fileurile inainte de-a le pune in uleiul incins.

”Cuiburile”cum le-am denumit eu,le vom face din 3 cartofi dati pe razatoarea mare amestecati cu 2 oua,sare,piper,busuioc si oregano.Luam din aceasta compozitie cu lingura si prajim in ulei incins avand grija sa le ”turtim” putin in momentul punerii lor in  tigaie.

Ciupercile le tragem la tigaie in unt.

Le servim impreuna presarate cu ceapa verde tocata si lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de peste in cuib" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

nadina73 1

16.05.2010, 17:23

super bun dar fara furculite nu arata bine un peste asa de bun asa ca am pus eu toate 5 furcile ,felicitari

eclerash 1

16.05.2010, 19:05

multuumeeesc!!!

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 09:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pangasius in crusta de malai si sos de tarhon