File de peste in cuib

de eclerash in Pangasius, 16 Mai 2010 | 5099 vizualizari

 

Facem ce facem si...tot la peste ajungem.De ce?Pentru ca este bun si sanatos!

 

INGREDIENTE

  • file de pangasius
  • 3 cartofi
  • 2 oua
  • ceapa verde
  • lamaie
  • rozmarin
  • 300 g ciuperci conserva
  • 1 lingura unt
  • malai
  • faina
  • busuioc
  • oregano
  • sare
  • piper
  • ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de peste in cuib:

Spalam pestele si il lasam la scurs.Intre timp facem un amestec de malai,faina,rozmarin,sare si piper prin care vom trece fileurile inainte de-a le pune in uleiul incins.

”Cuiburile”cum le-am denumit eu,le vom face din 3 cartofi dati pe razatoarea mare amestecati cu 2 oua,sare,piper,busuioc si oregano.Luam din aceasta compozitie cu lingura si prajim in ulei incins avand grija sa le ”turtim” putin in momentul punerii lor in  tigaie.

Ciupercile le tragem la tigaie in unt.

Le servim impreuna presarate cu ceapa verde tocata si lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de peste in cuib" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

nadina73 1

16.05.2010, 17:23

super bun dar fara furculite nu arata bine un peste asa de bun asa ca am pus eu toate 5 furcile ,felicitari

eclerash 1

16.05.2010, 19:05

multuumeeesc!!!

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 09:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste la pachet