Flammkuchen

de hany30 in Aperitive / Garnituri, 11 Noi 2015 | 3530 vizualizari

 

Este usor de facut , o cina rapida fara prea mult efort.

 

INGREDIENTE

  • 1 blat din comert
  • 100 gr bacon
  • 200 gr smantana (cel putin 20% )
  • 1 ceapa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Flammkuchen:

Ceapa si baconul se toaca marunt , sau fasii , blatul se intinde subtire in tava de copt a cuptorului pe foaie de copt , se intinde smantana uniform , apoi se presarea ceapa si baconul . In cuptorul preincalzit la 200°C , se coace timp de 15-20 minute, in functie de cat de crocanta preferati .

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Se poate servi o bere sau un pahar de vin cald, dar cel mai bine se potriveste aceasta tarta cu vin alb sec !

Daca ti-a placut reteta noastra "Flammkuchen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Flammkuchen cu sunca si ceapa