Foccacia

de sorinabutaliu in Piine, 1 Mai 2014 | 5778 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 ml apa
  • 500 g faina
  • 1 pliculet de drojdie uscata
  • 4 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura de sare
  • 1 lingura de zahar ( pentru coca )
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foccacia:

Drojdia , zaharul, sarea si uleiul se amesteca cu apa calduta , peste care se toarna faina  , framantand se face un aluat . O lasam 15 minute la dospit dupa care o impartim in 3 portii  ( pentru mine o portie este o tava )  .

Fiecare portie o punem pe cate o taza (intinsa bine ) si o ungem cu ulei de masline si putina apa , pe deasupra radem cascaval ( optional) . Dupa o introduceti in cuptor unde o tineti apx 10 minute , la final presarati oregano . 

Daca ti-a placut reteta noastra "Foccacia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foccacia