Foietaj cu bacon , branza si ciuperci

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 20 Dec 2010 | 7889 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 200 g salam uscat picant
  • 150 g bacon
  • 200 g branza telemea
  • 1 cutie ciuperci
  • ketchup
  • 1-2 oua
  • 2 galbenusuri-pt uns  
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu bacon , branza si ciuperci:

Se taie marunt baconul, salamul, branza si ciupercile. Se condimenteaza , se poate adauga patrunjel verde tocat si doua oua intregi+ albusul de la oua cu care vom unge foietajul.Se amesteca bine toate componentele.

Aluatul de foietaj il intindem si il ungem cu ketchup apoi presaram compozita de umplutura ce am facut-o.Rulam foietajul si il punem in forme de chec tapetate cu hartie de copt. Foietajul il ungem cu galbenus... Dam foietajul la copt in cuptorul dinainte incalzit pina face o crusta deasupra. Dupa ce s-a copt se lasa sa se raceasca putin in forme si apoi se poate portiona.

Se poate servi simplu sau cu ketchup.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu bacon , branza si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Bunica 1

20.12.2010, 21:00

Oooooo, ce bun !

Mihaela11_jo 1

20.12.2010, 21:28

Super!*****
Bine ca in sfarsit cineva a postat o papa care nu s-a terminat
Sa mai gustam si noi ceva

mamaieelena 1

21.12.2010, 09:46

buna si gustoasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose si tarta aperitiv