Foietaj cu branza sarata

de LUK in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2011 | 15349 vizualizari

 

Rapid si bun

 

INGREDIENTE

  • 400gr aluat de foietaj Bella
  • 150gr branza de vaci
  • un sfert de lingurita de sare(sau dupa gust)
  • un ou
  • o lingura de gris
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu branza sarata:

    Aluatul se decongeleaza dar nu de tot(cat sa se poata intinde si taia).

Pregatim umplutura:separam albusul de galbenus.Batem spuma albusul si amestecam cu branza de vaci,sarea si grisul.(eu am folosit mixerul)Taiem foaia in patratele   si punem in mijlocul fiecarui patrat branza.Ungem lateralele cu galbenus batut si lipim presand cu degetele.Le ungem cu galbenus de ou si le coacem in cuptorul preincalzit la 180 de grade 35-40min pana se rumenesc...eu m-am luat cu alte treburi si am cam uitat de ele in cuptor asa ca s-au rumenit prea tare..dar tot au fost bune

TIPS-URI

1

daca nu va ajunge galbenusul puteti sa il amestecati cu putina apa

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga topsita