Foietaj cu dulceata si nuca

de delia64 in Prajituri, 5 Mar 2014 | 5848 vizualizari

 

Cand vreau sa fac ceva dulce si rapid apelez la foietajul congelat .
Este acel ceva dulce si bun .

 

INGREDIENTE

  • un pachet foietaj din comert .
  • dulceata de prune .
  • samburi de nuca
  • zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu dulceata si nuca:

Lasam foietajul la temperatura camerei pana se dezgheata .

Cu un cutit incalzit in apa fierbinte taiem patrate   foietajul  de marimea dorita .

Amestecam dulceata de prune cu samburi de nuca .

Punem pe fiecare patratel  o lingurita de dulceata  si impaturim .

Asezam prajiturelele intr-o tava si introducem in cuptorul incalzit la temperatura de 180 grade  C .

Cand sunt bine rumenite prajiturelele le scoatem din cuptor , le lasam putin la racit si le pudram cu zahar pudra . 

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Se pote folosi rahat pentru umplutura .

2

Este bun foietajul si cu umplutura de nuca macinata si dulceata de caisa sau maciese .

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu dulceata si nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

06.03.2014, 02:14

Place !!! Interesant si de retinut incalzirea cutitului

_Alina_ 1

06.03.2014, 11:36

delia64 1

20.06.2014, 12:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu nuca