Foietaj cu frisca si fructe

de T I M E A in Prajituri, 18 Apr 2013 | 8995 vizualizari

 

Un desert delicios facut din doar cateva ingrediente intr-un timp destul de scurt. Cand nu aveti chef sa cocariti prea mult sau sa lucrati prea mult pentru un desert, aceasta combinatie de foietaj, frisca si fructe, este perfecta.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr foietaj congelat
  • o lingura zahar pudra
  • 250 gr frisca lichida indulcita
  • fructe mici: afine si coacaze rosii
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu frisca si fructe:

Foietajul trebuie sa fie complet decongelat in momentul folosirii.

Pe blatul de lucru tapetat cu faina intindem aluatul cu sucitorul.

Cu un cutit cu lama ascutita taiem foaia in dreptunghiuri pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Presaram deasupra zahar pudra si dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade timp de aprox 10 minute.

Scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca. ( cred ca mi-au iesit aprox 24 buc. deci le-am copt in doua ture).

Frisca o mixam cu mixerul la viteza mica la inceput si apoi pe treapta cea mai mare, pana obtinem consistenta dorita.

Cu un pos ornam fiecare bucata de foietaj in parte si asezam pe fiecare mot de frisca cate afine si/sau coacaze rosii.

Se pot servi imediat. Pastram la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu frisca si fructe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]