Foietaj cu pere

de Ligia Bxl in Dulciuri, 24 Mar 2014 | 4066 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 pere
  • putina scortisoara
  • 1 foaie foietaj
  • putin gem(de prune,caise)
  • nuci pisate
  • 2 linguri de zahar
  • ciocolata ptr ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu pere:

Am spalat si curatat perele de coaja si le-am taiat pe jumatate,apoi am scos cotoarele si le-am pus la fiert in apa cu zahar si scortisoara.

Dupa ce sau inmuiat le-am scos,le-am scurs de lichid si le-am pus pe foaia foietaj,apoi cu un cutit foietajul l-am taiat pe marginea perei,cam 1 cm 

Am decupat si am pus in mijloc putina compozitie facuta din gem si nuci apoi peste compozitie am pus o jumatate de para taiata feliute,am ridicat putin marginea lasata de foaie pe marginea perei,si le-am dat la cuptor ptr rumenire.

La final le-am stropit cu ciocolata totpita se pot servi si cu frisca.

Sa aveti pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu pere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Portofele cu pere si ciocolata