Foietaj cu ricotta si mozzarella

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 16 Sep 2010 | 10565 vizualizari

 

aluatul l-am cumparat...nu ma mai complic cu framantatul...e mult mai simplu...si fff rapid

 

INGREDIENTE

  • 500 g foietaj ( aluat frantuzesc)
  • 200 g ricotta
  • 200 g mozzarella
  • cateva fire de patrunjel verde
  • cateva fire de marar verde
  • sare, piper, oregano
  • 2 lg smantana
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu ricotta si mozzarella:

aluatul se lasa la dezghetat la temp camerei.

branza se amesteca cu smantana, patrunjelul si mararul taiate fin, sare, piper si putin oregano.

mozzarela se taie felii mai groase, apoi fiecare felie in doua.

aluatul se intinde, se taie in bucati, cate doriti, si sub ce forma doriti...eu le-am taiat dreptunghiulare...pe fiecare bucata se pune o lingura din compozitia de bramza, apoi o buc de mozzarela si se ruleaza. se cresteaza deasupra si apoise unge cu smantana.

se da la cuptorul preincalzit la 180 grade, cca 40-50 min.

gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu ricotta si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]