Foietaj cu umplutura din piept de pui, spanac si ciuperci

de katty in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2017 | 6989 vizualizari

 

 Ma gandesc de 10 minute cum sa numesc preparatul, dar pentru ca azi nu prea pot sa gandesc, nu mi-a venit nicio idee, asa ca am lasat-o asa.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr foietaj de la frigider
  • 300 gr piept de pui
  • 150 gr spanac congelat
  • 60 gr cascaval ras
  • 1 borcan ciuperci
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper negru mainat
  • rozmarin
  • 1 ou ptr uns (batut cu 1 lingura lapte)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu umplutura din piept de pui, spanac si ciuperci:

Spalam pieptul de pui si il taiem cubulete. Il punem in uleiul incins intr-o tigaie si  amestecam usor pana incepe sa se rumeneasca. Punem spanacul usor dezghetat si amestecam usor pana scade zeama. Adaugam sare, piper si rozmarin, amestecam si dam jos. Lasam compozitia sa se raceasca, apoi adaugam ciupercile scurse si clatite bine si cascavalul. Amestecam bine. Intindem foietajul pe un blat de lemn. Intindem compozitia pe treimea din mijloc a aluatului, in lungime, iar marginile aluatului le  crestam usor oblic cu un cutit ascutit. Aducem  cate o bucata din margine spre partea cealalta, alternand partea stanga cu cea dreapta. Asezam foietajul pe hartie de copt intr-o tava. Ungem aluatul cu oul batut si il dam la cuptor la  200 grade C, pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu umplutura din piept de pui, spanac si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu cascaval