Foietaj trandafir

de ione21 in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2014 | 5147 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucată foietaj pentru plăcinte
  • 12 felii salam cu şuncă / şuncă / salam
  • Margarină sau ulei pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj trandafir:

Se lasă foietajul la dezgheţat şi se topeşte margarina; Salamul cu şuncă se feliază subţire şi se taie fiecare bucată în două;
Se taie foietajul bucăţi subţiri, se unge fiecare foaie cu margarină, se aşează salamul şi se rulează;
Am folosit tava de brioşe şi i-am dat la cuptorul preîncălzit pentru 20 de minute la foc potrivit.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj trandafir" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]