Fornetti cu gogosari

de mariaana in Aperitive / Garnituri, 19 Aug 2011 | 8596 vizualizari

 

Bune bune

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de foietaj
  • 1 gogosar
  • felii de branza (eu a folosit din aceea pentru sandwich-uri)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fornetti cu gogosari:

Se taie aluatul in patratele si se pune branza deasupra. Gogosarul l-am dat pe razatoare si am umplut foile. Le-am impachetat in diferite modele si le-am pus la cuptor.

TIPS-URI

1

bune atat calde cat si reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Fornetti cu gogosari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 10:54

Salată cu cartofi dulci și gorgonzola - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 10:24

Negresa cu mere - Delicioasa si usor de facut

de oanapl 8

pe 06.04 la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Slanina cu boia