Fornetti cu gogosari

de mariaana in Aperitive / Garnituri, 19 Aug 2011 | 8644 vizualizari

 

Bune bune

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de foietaj
  • 1 gogosar
  • felii de branza (eu a folosit din aceea pentru sandwich-uri)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fornetti cu gogosari:

Se taie aluatul in patratele si se pune branza deasupra. Gogosarul l-am dat pe razatoare si am umplut foile. Le-am impachetat in diferite modele si le-am pus la cuptor.

TIPS-URI

1

bune atat calde cat si reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Fornetti cu gogosari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de ou cu tarhon