Franzelă umplută

de Panacris in Sandvisuri, 26 Oct 2014 | 10063 vizualizari

 

Tot am căutat un nume pentru această rețetă;) În final am găsit denumirea ideală;) De fapt adevărul gol goluț;)

 

INGREDIENTE

  • franzelă 1 bucată,
  • cașcaval cca. 12 felii,
  • mușchiuleț afumat cca. 12 felii,
  • ciuperci champignon cca. 6 bucăți,
  • ulei de măsline,
  • sare aromată a la Panacris,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Franzelă umplută:

Franzela se feliază, apoi se stropește cu ulei de măsline. Feliile de cașcaval, șuncă și ciuperci se așează alternativ între feliile de pâine. După ce s-a umplut franzela, se dă la copt într-o tavă termorezistentă la căldură cca. 30 de  miniute la 150 grade. Simplu, sățios și gustos! ;) P.S.Bonus, am mai adăugat câteva ciupercuțe, asezonate cu sare aromată al al Panacris, ulei de măsline și parmesan ;) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Franzelă umplută" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (27)

Retete cu Margareta Cismasiu 1

08.02.2015, 22:39

Sidy 1

25.02.2015, 15:50

Bravo Panacris !!! Chiar si Alex Cirtu te lauda ! Uite : https://www.facebook.com/alexandru.cirtu/posts/614037452031712?pnref=story

Panacris 1

25.02.2015, 21:17

Ups, Sidy. Multumesc. Intru acum sa vad

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mic dejun cald