Franzela umpluta

de Constelatialeu in Sandvisuri, 5 Ian 2016 | 7287 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 franzela
  • Umplutura
  • 3 oua
  • salam Sinaia
  • salam Banatean
  • cabanos stik
  • masline
  • cascaval
  • cas dulce
  • ceapa verde
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Franzela umpluta:

Am facut curatenie in frigider...Taiem marunt, salamul, cascavalul,casul, cabanosul, maslinele, ceapa, peste ele spargem ouale, adaugam sare si piper si omogenizam. Scobim franzela, tain deasupra un capac cat toata lungimea ei, lasand coltucul plin, in scobitura turnam umplutura, deasupra punem cas dulce taiat sub forma de betisoare. Asezam franzela pe hartie de copt si o invelim. Bagam la cuptor, lasam cca 20 min, apoi desfacem hartia d ecopt si lasam sa se rumeneasca putin. Cam astai toata filozofia....Sa aveti pofta sau nu....

Daca ti-a placut reteta noastra "Franzela umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

mirela0911 1

05.01.2016, 20:49

Buna idee!

Micutza Luana 1

06.01.2016, 13:12

asta da biig like

Zamfira 1

09.01.2016, 09:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Franzela umpluta