Friganele

de Adi in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2015 | 5999 vizualizari

 

Azi am avut pofta de sandwich-uri calde, iar Meri mi-a zis sa le fac sub forma de friganele si am executat. :)

 

INGREDIENTE

  • Pentru 4 portii:
  • 8 felii de paine toast
  • 8 felii de cascaval
  • 4 oua
  • 1 lingurita mustar
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc
  • putin ulei de masline
  • putin parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele:

Se bat ouale cu un praf de sare si condimentele.

Se adauga mustarul si se omogenizeaza.

Se aseaza cate doua felii de cascaval intre doua felii de paine formandu-se niste sandwich-uri simple.

Sandwich-urile se trec prin compozitia de oua si se prajesc pe ambele parti, intr-o tigaie teflonata unsa usor cu ulei de masline.

Imediat ce se scot pe platou se presara parmezan ras peste ele.

Se servesc cu legume proaspete, ca mic dejun sau ca o gustare intre mese.

 

TIPS-URI

1

Uleiul de masline poate fi inlocuit cu unt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive friganele la cuptor cu branza