Frigarui

de gaby_duceag in Pui, 14 Iun 2010 | 3894 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept de pui dezosat
  • 3-4 ardei grasi
  • 300-400 gr rosii cherry
  • ceapa uscata
  • costita
  • sare
  • piper
  • mustar
  • bere
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui:

Pieptul de pui se taie bucatele mici, costita cubulete, ardeiul spalat, la fel.

Pe betisoare pentru frigarui se alterneaza bucatele din piept de pui, costita, ardei, rosii cherry taiate in doua, ceapa

Se condimenteaza cu sare si piper , se ung cu mustar si se pun pe gratarul incins.

Se stropesc din cand in cand cu bere, invartindu-se periodic pe toate partile pana sunt bine patrunse,

E BUUUUUUN!

Se servesc cu sos alb .

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Laly 1

17.06.2010, 23:42

O portie la pachet va rog.Uitati sunt si pregatita.

gaby_duceag 1

18.06.2010, 11:49

laly, mena sarumana

elena1988 1

25.03.2011, 12:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pipote si inimi