Frigarui cu legume si mini-fileuri din piept de pui

de Andra_Constantinescu in Pui, 13 Aug 2017 | 3084 vizualizari

 

I-au placut atat de mult aceste frigarui sotului meu, incat m-a pus sa i le pregatesc destul de des. Ce-i drept, lui i le-am facut cu pulpe dezosate, dar sunt foarte bune si cu piept de pui.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 dovlecel
  • 3 ciuperci champignon
  • 1 ceapa rosie
  • 2 felii late de ardei gras rosu
  • 130 g mini-fileuri din piept de pui
  • putina sare
  • putin Fuchs Fix pentru Gratar
  • 3 bete de frigarui
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu legume si mini-fileuri din piept de pui:

Dovlecelul se curata de coaja, se spala si se taie rondele groase.

Ciupercile se spala si se taie in jumatati.

Ceapa rosie se curata de foi, se spala si se taie rondele groase.

Ardeiul se spala si se taie in patratele.

Toate acestea se pun intr-o farfurie si se dau cu putina sare si cu putin Fuchs Fix pentru Gratar.

Mini-fileurile din piept de pui se spala, se taie cubulete, se dau cu putina sare si cu putin Fuchs Fix pentru Gratar.

Se insira legumele, ciupercile si mini-fileurile din piept de pui pe betele de frigarui.

Se frig pe un grill electric uns cu ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu legume si mini-fileuri din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui tras la tigaie cu vin si rozmarin