Frigarui cu sos Tzatziki

de deliciousflavours in Pui, 24 Oct 2011 | 6217 vizualizari

 

Felul II la fel de rapid, gustos si sanatos! :P

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru frigarui:
  • 1 piept pui
  • condimente pentru grill
  • ardei rosu
  • ceapa
  • Ingrediente pentru sosul Tzatziki:
  •  1 iaurt mare Danone Cremosso
  •   2-3 linguri de smantana
  •  1 castravete mai mic
  •  2 catei de usturoi
  •   zeama de lamaie
  • marar
  •  sare, piper

   

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu sos Tzatziki:

Pieptul de pui il spalam, taiem cubulete si-l condimentam. Este bines a-l lasam macar 1 ora deoparte, pentru a patrunde bine condimentele carnita de pui. Intre timp taiem cubulete mai mari ardeii, iar ceapa o taiem in 4. Luam niste betisoare pentru frigarui si asezam alternative bucatile de carne, ardei si ceapa. Le asezam pe o tava si introducem in cuptorul preincalzit. Intre timp vom pregati sosul tzatziki astfel: curatam si dam prin razatoare castravetele, il punem intr-o sita si pasam bine sa se scurga toata zeama. Amestecam iaurtul, smantana, castravetele ras si usturoiul pisat. Adaugam zeama de lamaie (in functie de cat de acrisoara dorim sa fie), mararul tocat marunt si condimentam cu sare si piper.

Se poate servi cu orice garnitura, eu acum am facut cartofi natur cu patrunjel.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu sos Tzatziki" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu piept de pui, savoare si gust intr-o reteta simpla