Frigarui de ananas trase in ciocolata

de asubana in Dulciuri, 5 Mar 2011 | 4605 vizualizari

 

Eu am pus aici si bobite de struguri si kiwi ca sa fie mai estetice, puteti face asta cu orice fruct considerati ca da mai bine.

 

INGREDIENTE

  • 400g ananas,
  • 1 patratel ciocolata menaj,
  • 2 linguri de unt,
  • 1esenta de vanilie, 
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de ananas trase in ciocolata:

Se topeste untul in tigaie la foc mic, se adauga ananasul taiat patratele ca in foto, se adauga 1 lingurita de vanilie , sa calesc pana isi schimba culoarea ananasul dar sa nu lasati sa se prajeasca.

Intre timp se topeste ciocolata la bain marie ,se adauga vanilia ramasa, daca vreti sa se moaie mai repede adaugati putin unt.

Se aseaza ananasul pe frigaruie, se gratineaza cu ciocolata si se adauga un ornament din ce doriti.

Fie felii subtiri de portocala,lamaie fie orice altceva doriti.


Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de ananas trase in ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert clatite aromate la sticla cu mascarpone si inghetata