Frigărui de pui cu bere

de Dana_Retetegg in Pui, 18 Iul 2011 | 5283 vizualizari

 

Acestea sunt frigaruile de sambata, insa azi mai fac o tura. Sunt asa de bune ca nu te poti satura!!! Pe cuvant, trebuie sa le incercati :))

 

INGREDIENTE

  • piept de pui,
  • ardei kapia rosu,
  • ciuperci,
  • sunca de praga,
  • ceapa,
  • dovlecel,
  • sos soia,
  • condimente pt pui si pt gratar,
  • ierburi de provence,
  • bere,
  • sare,
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigărui de pui cu bere:

Pieptul de pui l-am taiat bucati si l-am pus la marinat in sos.

Sosul l-am pregatit din sos soia, condimente pt pui si pt gratar si ierburi de provence.

Am taiat bucati dovlecelul, ardeiul, sunca si ciupercile. Ceapa fiind mai mica am taiat-o in 4 si am scos fiecare strat de invelis.

Betele pt frigarui le-am tinut in apa 2 minute.

Am inceput sa montez frigaruile in functie de preferinte ... unul vrea cu ceapa, altul fara ... etc:), alternand insa legumele si carnea.

Le-am pus pe grill, le-am condimentat cu sare si piper si le-am intors pe toate partile sa se patrunda uniform.

Spre finalul coacerii, le-am stropit cu bere. Atentie la vaporii care se formeaza cand punem berea!

Le-am servit cu salata de ardei copti.

Delicioase!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigărui de pui cu bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui în aluat de bere şi tagliatelle cu sos de smântână