Frigarui de pui mediteraneene

de RuxyRux in Pui, 14 Aug 2012 | 6104 vizualizari

 

Va plac frigaruile? Daca da, alegeti aceste frigarui cu arome mediteraneene, usor de facut, rapide si foarte gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de piept de pui
  • 1 mana de busuioc proaspat
  • 1 buchetel de menta proaspata
  • 1 buchetel de salvie proaspata
  • 1/2 lingurita de rozmarin macinat
  • 1 lingurita de praf de usturoi
  • zeama de la o lime
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare de mare
  • piper negru macinat
  • 1 ardei gras rosu( portocaliu)
  • ulei de palmier sau de masline pentru uns gratarul
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui mediteraneene:

Se spala pieptul de pui se scurge de apa intr-un prosop de hartie, se taie fasii si apoi bucati pentru frigarui.

La blender se pun verdeturile si se toaca, se adauga uleiul de masline, zeama de lime, sarea si piperul si se amesteca bine.

Se ung bucatile de pui si daca avem timp lasam la rece la marinat minim o ora.

Pregatim frigaruile alternand in tepusa bucatile de carne cu cele de ardei gras.

Frigem pe gratarul incins uns cu putin ulei( de palmier, masline etc), pana se rumenesc frumos.

Decoram cu o frunza de busuioc.

Pofta buna cu gandul la o baie in Mediterana...

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui mediteraneene" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu alune si patrunjel