Friptura de curcan

de Rahela Velicu in Curcan, 3 Sep 2017 | 4162 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente:

  • carne de curcan
  • 2 cepe
  • 4-5 cartofi
  • 3-4 ardei grasi rosii si verzi
  • 150 ml vin rosu
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • ghimbir macinat
  • patrujel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de curcan:

Mai intai dam carnea de curcan in fiert. Ceapa taiata julienne o calim in unt.

Punem carnea fiarta intr-o tava, adaugam ceapa calita, vinul, 2 cani de apa, legumele, sarea, piperul si ghimbirul macinat.

Dam la cuptor pentru 80-90 de min. Din cand in cand intoarcem carnea. La final adaugam patrunjelul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]