Friptura de fazan cu legume si cus-cus

de Sim0na in Mancaruri cu carne, 3 Oct 2012 | 5284 vizualizari

 

Aceasta friptura a fost facuta cu ocazia unei zile extrem de importante in familia noastra. Cantitatile au fost asadar, destul de mari... de aceea nu voi trece gramajele... una ptr ca nu le stiu exact, alta ptr ca nu ar fi relevant.. Singura "masura" pe care o stiu este numarul fazanilor, si anume - 6.

 

INGREDIENTE

  • pulpa si piept de fazan
  • ceapa
  • ardei gras verde
  • ardei capia
  • rosii
  • sare
  • piper
  • paste cus-cus
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de fazan cu legume si cus-cus:

Ceapa am taiat-o julien, ardeii – bastonase, si le-am pus la calit in putin ulei. Cand legumele s-au inmuiat am adaugat bucatile de carne, si am acoperit cu apa.

Am lasat sa fiarba cca 1 ora, apoi am adaugat rosiile tocate si am mai lasat cca 30 minute, la foc mic. Carnea de fazan trebuie sa fie bine fiarta.

Am servit alaturi de paste cus-cus.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de fazan cu legume si cus-cus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

dobrezaira 1

04.10.2012, 13:18

si mie imi place fazanul

RuxyRux 1

04.10.2012, 17:47

Cred ca e grozava! Niciodata nu am mancat asa ceva!

mamaieelena 1

05.10.2012, 22:19

mmmm bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]