Friptura de iepure

de luminita20_2006 in Mancaruri cu carne, 8 Ian 2011 | 8573 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure ` 2,5 kg
  • -400 ml bere
  •  2 linguri sos soia
  •  2 linguri sos worcester
  •  boabe piper
  • 1 foaie de dafin
  •  condiment picant
  • rozmarin

garnitura -cartofi -castravete african

Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de iepure:

Se portioneaza carnea

intr-un vas se amesteca berea cu sos de soia si sos worcester rozmarinul, boabele de piper si foaie de dafin

se pune carnea

trebuie sa fie acoperita de marinada, se acopera cu folie si se da la frigider pentru cel putin 4 ore.

Dupa ce s-a macerat carnea se pune intr-un vas yena 

jumate din cantitatea de marinada(trebuie sa fie la jumatea carnii) se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor la treapta 4 timp de 1h si 30 min. ( se incearca carnea dupa 1 h depinde de varsta iepurelui) se mai lasa la cuptor inca 10 min fara folie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de iepure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

Ciolan de porc cu bere, la cuptor - Rețeta savuroasă pentru sărbători

pe 02.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rata [ ratza] a la Jamie