Friptura de iepure cu usturoi verde

de Rahela Velicu in Iepure, 9 Apr 2017 | 5661 vizualizari

 

Extrem de gustoasa aceasta friptura, va invit la masa!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 de iepure
  • 7-8 fire de usturoi verde
  • 4-5 linguri pasta de tomate
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de iepure cu usturoi verde:

Mai intai spalam bine carnea de iepure sa nu mai ramana fire de par si o dam intr-un clocot. Punem apoi, carnea intr-o cratita, adaugam usturoiul tocat, pasta de tomate ( eu am folosit o pasta de tomate facuta acasa), 2 cani de apa ( sau cat este nevoie sa acopere iepurele), sare si piper dupa gust si ulei, si dam la cuptor pentru 60 de minute.

Din cand in cand, mai intoarcem carnea in cratita, sa se rumeneasca bine si, daca mai este nevoie, mai adaugam apa.

La final, adaugam si patrunjelul tocat marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de iepure cu usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de iepure la cuptor