Friptura de iepure in vas roman

de trifadalia in Iepure, 4 Sep 2018 | 4875 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un iepure de aproximativ 1,5 Kilograme
  • 250 ml de vin alv
  • 5 catei de usturoi
  • o lingura de boia de ardei
  • 100 ml de ulei
  • o lingura mare de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de iepure in vas roman:

Transam carnea de iepure bucati si o spalam bine. Cateii de usturoi ii dam pe razatoare si ii lasam cu sare sa se inmoaie. Punem boiaua peste si incepem sa facem un mujdei frecand cu ulei . Cu acest mujdei de usturoi se unge iepurele . Se toarna si vinul peste apoi se lasa in frigider de pe o zi pe alta la marinat.

A doua zi se pune carnea in vasul roman cu sos cu tot si se da la cuptor pentru o ora si jumatate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de iepure in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (7)

mirela0911 1

05.09.2018, 08:42

Ce buna trebuie sa fi iesit friptura!

Rocsi 1

05.09.2018, 18:32

Satisfyyourcravings 1

08.09.2018, 16:49

Interesant!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]