Friptura de miel

de ralu_ca in Oaie, 20 Apr 2014 | 3748 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de miel
  • 5 linguri untura
  • 1 legatura usturoi verde
  • sunca afumata
  • 1 cana supa carne
  • 500 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • oregano
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel:

Am portionat bucata de miel si cu varful unui cutit am facut mici incizii cat mai dese in bucatile de carne in care am introdus cate o bucatica de usturoi si sunca afumata . Am condimentat cu sare si piper In tava am pus 5 linguri untura pe care o uniformizam si asezam bucatile de carne peste. Am presarat cu rozmarin, oregano adaugam si bucatile de usturoi si sunca ramase si deasupra am turnat supa de carne si 500 ml vin. Acoperim tava si o dam la cuptorul preincalzit. Am lasam la copt approx 30 minute dupa care intoarcem bucatile de carne si lasam vasul neacoperit. Lasam la cuptor pana carnea e bine facuta  si se rumeneste frumos.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel