Friptura de miel insotita de sparanghel copt

de costi7hector in Oaie, 15 Apr 2018 | 2724 vizualizari

 

Bunatati de Pasti

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de miel
  • 400 g sparanghel
  • 300 g ciuperci
  • 2 cartofi mari
  • 1 morcov
  • pesto de busuioc
  • condimente pentru miel
  • circa 500 ml bere
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel insotita de sparanghel copt:

Se pun pulpele de miel, spalate in prealabil, intr-o tava, se presara condimentele, se toarna berea si se lasa la marinat pentru circa 30 de minute. Se dau cartofii la cuptor. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pune sparanghelul spalat si se da la cuptor pentru circa 10 minute la 180 grade, apoi se unge cu pesto si se mai da la cuptor pentru 5 minute.

In alta tava se dau la cuptor si ciupercile presarate cu sare si morcovul taiat bucati mai mari.Dam la cuptor si friptura cu tot cu sosul de bere in care a stat la marinat, la 180 de grade pana se rumeneste frumos. Din cand in cand se mai stropeste friptura cu sos. Cand este totul gata se serveste cu pofta.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel insotita de sparanghel copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]